På denne side vises der små billeder (Thumbnails) af et billedgalleri.
Føres musen hen over billedet, kommer der en tekst som fortæller om billedet.
Tryk på billedet med venstre musetast, og der kommer et stort billed.

Ønsker du at se alle thumbnails med tekst, tryk her

Karup å set på nord/vest siden af KragelundvejKarup å set på nord/vest siden af KragelundvejDen nye dæmning ved Kragelundvej. De to rør er fra kanalen bag dæmningen.Fra Kragelundvej og over mod skydebanen.
Ved Kragelundvej og mod nord. Den nye dæmning ses i baggrunden.Her ses vandstanden i kanalen.Fra Kragelundvej og ind over den kommende sø.Dæmningen langs Kragelundvej.
Informations skilt ved Kragelundvej. Eller mangel på samme.Fra Rævebakken og over mod Kragelundvej.Fra Rævebakken og over mod Kragelundvej. I midten ses gravemaskinerne.Fra Rævebakken og mod syd.
Fra Rævebakken mod syd/øst. I baggrunden ses søen på den anden side af Bøllingsøgårdvej.Fra Rævebakken mod syd/øst. I baggrunden ses søen på den anden side af Bøllingsøgårdvej.Fra Rævebakken mod østFra højmosen ud for Rævebakken og ud mod den kommende sø.
Fra søen ind over højmosen med Rævebakken i baggrunden.Fra højmosen mod Rævebakken.Fra højmosen og ud over søbunden. Her mangler man at fælde de små trær.Gangbro over kanalen. Den var brugbar for 1 måned siden.
En lille sø som snart bliver oversvømmet. I baggrunden Kragelundvej.Fra kanalen og over mod rensningsanlæget for enden af Ellevej.Fra kanalen og mod øst.Ind over højmosen. Her er der sat træstammer ned i jorden ved søbreden.
Ind over højmosen.

Valid XHTML og CSS.

Billed galleri
Home
Bookmark
Printer